04/09/2007

TU COMPENSA S.A.

Miło jest nam poinformować, iż od 3 września 2007 r., rozpoczęliśmy współpracę z Towarzystwem Ubezpieczeń Compensa S.A. Rezultatem tej współpracy jest produkt dedykowany rolnikom. Teraz rolnicy, którzy wykupili Ubezpieczenie mienia w gospodarstwie rolnym, będą mieli również dostęp do usług z zakresu home assistance i medical assistance na terenie RP.

07/09/2018

Podsumowanie wakacji – wzrost korzystania z assistance medycznego za granicą

W trakcie tegorocznego sezonu urlopowego, wyjazd za granicę zadeklarowało 7,4 mln osób. Z analizy danych zebranych przez Mondial Assistance wynika, że korzystanie z assistance medycznego wzrosło o 23 p.

11/10/2018

Waze to jedna z największych społecznościowych aplikacji nawigacyjnych, której użytkownicy w czasie rzeczywistym informowani są o tym co dzieje się na drodze - o stłuczkach, wypadkach, korkach. Korzysta z niej ponad 22 miliony osób, w 20 krajach Europejskich.