15/10/2007

PEKAO S.A.

Z przyjemnością informujemy, iż w związku z połączeniem banków Pekao SA i BPH, klienci banku BPH z dniem fuzji zostali objęci ochroną Mondial Assistance analogiczną do dotychczasowej istniejącej w ramach Eurokonta. Pakiety zawierają następujące świadczenia: Assistance Domowe, Assistance Samochodowe, Assistance Medyczne na terenie RP, Koszty Leczenia i Assistance w podróży zagranicznej, infolinię medyczną, infolinię prawną oraz Twój osobisty asystent, czyli serwis Concierge.

06/12/2018

Zwichnięcia, skręcenia, złamania - to najczęstsze urazy jakich doznają narciarze i snowboardziści

Lista kontuzji, jakie zdarzają się miłośnikom zimowych sportów jest bardzo długa. Z analizy danych zebranych przez Mondial Assistance wynika, że narciarze najczęściej ulegają wypadkom w drugim dniu wyjazdu, na stokach we Włoszech, Austrii oraz Francji.

11/10/2018

Waze to jedna z największych społecznościowych aplikacji nawigacyjnych, której użytkownicy w czasie rzeczywistym informowani są o tym co dzieje się na drodze - o stłuczkach, wypadkach, korkach. Korzysta z niej ponad 22 miliony osób, w 20 krajach Europejskich.