07/06/2007

MEGAMEDIA.PL

Pragniemy zakomunikować, iż od 6 czerwca 2007 r. rozpoczęliśmy współpracę z firmą Megamedia Sp. z o.o., właścicielem sklepu internetowego megamedia.pl, zajmującego się dystrybucją sprzętu RTV /AGD. Klienci, którzy dokonają zakupu sprzętu RTV lub AGD na stronie internetowej Megamedia, będą mieli możliwość wykupienia Przedłużonej Gwarancji na ten sprzęt. „Przedłużona Gwarancja Elvia Travel” obejmuje organizację i pokrycie kosztów naprawy na miejscu lub w autoryzowanym serwisie naprawczym.

04/12/2018

Akcje ratunkowe w górach za darmo tylko w Polsce

Przed nami długo oczekiwany sezon zimowych podróży. Planując wyjazd w góry na narty, snowboard lub piesze wycieczki należy pamiętać, że wykupienie ubezpieczenia dopasowanego do uprawianej przez nas aktywności jest niezbędne. Zagwarantuje nam pokrycie kosztów ewentualnego leczenia, koszt helikoptera ratunkowego i ambulansu, którym wrócimy do kraju.

11/10/2018

Waze to jedna z największych społecznościowych aplikacji nawigacyjnych, której użytkownicy w czasie rzeczywistym informowani są o tym co dzieje się na drodze - o stłuczkach, wypadkach, korkach. Korzysta z niej ponad 22 miliony osób, w 20 krajach Europejskich.